Haluatko kertoa oman tarinasi

Haluaisitko kertoa oman tarinasi? Oman selviytymistarinasi.

Taimi ry julkaisee neljä kertaa vuodessa ilmestyvää Kipunoita-lehteä. Sen levikki on 1400. Se jaetaan jäsenillemme, psykiatrisiin hoitopaikkoihin Tampereen alueella, Pirkanmaan tiedostusvälineille, kirjastoihin, alan oppilaitoksiin, kunnallisille päättäjille, alueemme kansanedustajille ja yhteistyökumppaneille. Siitä julkaistaan myös nettiversio sivuillamme www.taimiry.fi.

Kerromme mielellämme lehdessämme ihmisten tarinoita. Minkälaisia asioita ihmiset ovat elämässään kokeneet, hyviä ja ei niin hyviä asioita? Miten niiden kanssa on eletty ja miten niistä on menty eteenpäin?

Seuraavaa Kipunoita-lehteä kokoamme nyt poikkeuksellisissa oloissa: lähikontaktien sijaan mekin pidämme fyysistä mutta emme henkistä etäisyyttä. Siksi Kipunoita-lehdenkin juttuja tehdään nyt muutenkin kuin henkilökohtaisin haastatteluin. Haluamme tuoda ihmiset lähelle toisiaan, nyt tarinoitten kautta.

Kerro meille tarinasi ja me julkaisemme sen. Kirjoita ja lähetä oma tarinasi viimeistään 5.4. Julkaisemme tarinat luonnolliseti myös nimimerkeillä.

Otamme tarinoita vastaan jatkossakin, Jos tämän dead linen jälkeenkin haluat tuoda esille oman äänesi, oman tarinasi, laita se tulemaan. Ihmisten tarinoille on aina lukijoita.
Lähetä tarinasi: ritva@taimiry.fi

Kiitos!
Ritva Hiltunen
päätoimittaja
Kipunoita-lehti, Taimi ry