Taimi ry

Taimi ry toimii Tampereen seudulla. Taimi ry:n tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää toiminnassa mukana olevien osallisuutta, laajentaa sosiaalista verkostoa ja vertaistukeen perustuvia toimintamuotoja, jotka lisäävät kuntoutujien yhteiskunnallista tasavertaisuutta, osallistumismahdollisuuksia sekä kuntoutumista.

Toimintaa Tampereella

Taimilla on laaja ja monipuolinen ryhmätoiminta. Vertaistuki on vahvasti mukana niin keskustelu- kuin toiminnallisissa ryhmissä. Syys-toukokuussa ryhmiä kokoontuu viikoittain noin 30. Kesäisin järjestämme lähinnä ulkotoimintaa.

Toiminnallisissa ryhmissä harrastetaan monipuolisesti liikuntaa, mindfulnessia, jooga-venyttelyä ja yhteisiä ruuanvalmistushetkiä. Vertaisryhmissä on keskusteluryhmiä,  kädentaito-, kuvataide- ja musiikkiryhmiä. Toimintakalenterista näkee ryhmien kokoontumisajat.

Pitkäjänteinen ja sitouttava ryhmätyöskentely tarjoaa  mahdollisuuden voimaantumiseen sekä sosiaalisten valmiuksien ja elämänhallinnan kohentamiseen. Ryhmätoiminnassa on noin 20 000 osallistumiskertaa vuodessa. Taimi on myös mukana erilaisissa tapahtumissa.

» Taimi ry:n strategia vuosille 2021-2025

Vertaistukiryhmien säännöt tästä linkistä

» RYHMÄTOIMINTAA

Noin 30 erilaista vertaistuki- ja toimintaryhmää

» RETKET

Päiväretket, matkat, luontovaellukset ja tutustumiset

» TIEDOTTEET

Oma Verkossa Kipunoi-julkaisu, Facebook ja tiedotteet

» VAPAAEHTOISTYÖ

Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä!

Vapaaehtoistyössä voit esimerkiksi ohjata ryhmää, osallistua kohtaamipaikan aukipitämiseen, kirjoittaa Verkossa Kipunoi-julkaisuumme ja järjestää tapahtumia. Vapaaehtoisille tarjoamme  tuen tehtäviin, yhteisiä ruokailuhetkiä, muuta virkistäytymistä ja koulutusta.

Taimi ry:n hallitus vuodelle 2022-23

Lasse Salmi, puheenjohtaja
Varsinaiset jäsenet:
Klaus Lehtinen, Tarja Nevalainen, Mika Tuomola ja Kari Harha

Varajäsenet:
Arto Moisio


Palautetta? Lähetä viesti!

  Nimi

  Sähköposti

  Palautteeni liittyy
  RyhmätoimintaanRetkiinNettisivuihinMuu, mikä?

  Viesti


   

  Taimin toimitilat

  Taimi ry toimii vanhassa Ruusantalossa, joka sijaitsee kävelymatkan päässä Tampereen keskustasta Pyynikin Koulukadulla, hyvien bussiyhteyksien varrella. 2000-luvun alussa Taimi ry aloitti toimintansa vuokralaisena, mutta vuonna 2005 yhdistys osti koko talon itselleen, mikä mahdollisti laajamittaisemman toiminnan.

  Ruusantalon alakerrassa on ryhmätilat, saunatilat sekä liikuntatila. Yläkerrassa on Kohtaamispaikka sekä yhdistyksen toimistot. Sisäpihan erillisestä sisäänkäynnistä löytyy Siipi (Valo-tila), jossa on biljarditila ja siellä pidetään mm. yhdistyksen kokouksia, koulutuksia sekä AA-ryhmän tapaamiset.